ÍRÓ

Három dolgot szeretnék elmondani magamról, amit úgy gondolom, hogy tudnod kell.

Egyrészt azt, hogy teljesen átlagos vagyok, nincs semmi olyan tulajdonságom, ami különlegessé vagy érdekessé tenne engem, ezért nem szeretnék hosszasan arról áradozni, hogy milyen fantasztikus és lenyűgöző személyiségem van, mert akkor nem mondanék igazat és ráadásul a Csinovnyik életútjára és halálára senki sem kíváncsi.

Másrészt azt, hogy állandóan szorongok, még a legapróbb dolgok miatt, a leghétköznapibb szituációkban is képes vagyok frusztrációt érezni és a körmömet, vagy a körömágyamat rágcsálni. Éppen ezért rettegek a közterületi tüsszentéstől és a tömegközlekedésen történő verejtékezéstől.

Harmadrészt pedig ami jellemző rám, hogy keresem a kiutat ebből a vacogással teli világból és ezt a kapitalizmus szellemében a legnagyobb hatékonysággal akarom megvalósítani. Tehát, fel akarom tárni magam előtt a feszültség rejtőzködő forrását és jól körbe akarom röhögni azt. Ha pedig már sikerült letéptem a bugyogót a szorongó szorongásról, akkor a csupasz fenekét meg akarom mutatni a világnak.