Nyomtatópapír hadművelet

2023.10.30

Hétfő, vagy talán szerda reggel nyolc óra lehetett, amikor olthatatlan vágyat éreztem, hogy vad munkahelyi kalandba bocsátkozzak, ezért elindultam feltölteni a nyomtatót. Az alkalmazott becsülje meg, hogy van munkája, ráadásul közszolgaként érdemelje ki az igen magas fizetését. Így kerültem az igazgatósági raktárba, mert papír után kutattam. Persze tudom, hihetetlen, hogy a papírkeretünk már január első hetében kimerült, de a raktár üres volt, nekem pedig nyomtatnom kellett. Mit is tehet ilyenkor egy igazi férfi? A szellőzőnyílás nyitva állt, így arra gondoltam, hogy egy besurranó azon keresztül lophatta el a raklap papírt. Tudod, milyen rendíthetetlen vagyok, azonnal belevetettem magam a nyomozásba. 

Mivel korábban már olvastam statisztikákat arról, hogy a szellőzőkben lerakódott koszréteg igen vastag, ezért úgy döntöttem, hogy az általad gondosan kivasalt fehér ingem, öltönynadrágom, zakóm, zoknim és a Calvin Klein alsónadrágomat leveszem. Milyen férj lennék, ha nem becsülném meg az én csodálatos feleségem munkáját? Szerencsére heti háromszor járok kondiba, így fel tudtam mászni létra nélkül a szellőzőbe. Pókhálós, poros volt a járat, olyan mintha már évek óta nem járt volna arra egyetlen igazi férfi sem, de amíg a sötétben voltam egész idő alatt csak rád gondoltam. Tudtam, ha ennek a férfierőt igénybe vevő munkának vége lesz, akkor ismét az erős karjaimmal ölelhetlek át.

A titkársági asszisztens szobája felett a szellőzőrács kilazulhatott, mert az leszakadt alattam. Az esés hatására keletkezett a nyakamon három lila zúzódás, tudom, csúnyán néz ki, de ez meg sem kottyan nekem. A titkársági asszisztens a tanú rá, hogy ez így történt, azonnal el is mondtam neki, hogy a papír eltűnt és nem tudom ki lehetett a tettes. Olyanok voltunk, mint Sherlock Holmes és Watson, kizárólag az elhivatottságunk vezérelt és csak munkakapcsolat merült fel közöttünk. A titkársági asszisztens készséggel állt rendelkezésemre, amikor elárultam, hogy a szellőzőre gyanakszom. Mivel ő sem akarta összekoszolni a ruháját, ezért megkért arra, hogy forduljak el, amíg leveszi a kosztümjét és azt vigyem át a raktárba, amíg ó folytatja a nyomozást.

A titkársági asszisztens, olyan gyors volt, hogy fel sem tudtam öltözni, de ő már ott lógott a raktárban a szellőzőnyílás alatt és el kellett kapnom. A titkársági asszisztens mindössze százötven centi magas, lovagiasságom nem engedi, hogy egy nőnek bántódása essen a szemem láttára. A titkársági asszisztens meztelen teste izzadt volt és egyenesen az én csupasz bőrömre esett. A hirtelen mozdulat következtében keletkezett ez a hosszanti karmolás a hátamon, tudom, szörnyen néz ki, de a szereteted begyógyítja a sebet.

Drágám, hallottam, mit mondott a takarító, hogy a titkársági asszisztenssel szexuális kapcsolatot létesítettem a raktárban, miközben a nyomtatópapír ott volt közvetlenül mellettünk, de te inkább az alkoholtól átitatott, nylon pólót viselő, cigarettafüst szagú, pampuska képű öregasszonynak hiszel, aki még a nevét sem tudja leírni, mint hogy nekem hinnél, aki évtizedek óta hű hozzád? Az én lelkiismeretem tiszta, hiszen elmondtam az igazat, csak a te értékítéleteden múlik, hogy elfogadod-e a valóságot. 

fejléckép: Nicolai Abraham Abildgaard - Fotis sees her Lover Lucius Transformed into an Ass. Motif from Apeleius' The Golden Ass (1809)